Η Xerox Hellas υποστηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

 

To Όνομα σας :
Email παραλήπτη :

Αθήνα, 30 Μαρτίου 2015 – Στην υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με παροχή Managed Print Services, προχώρησε πρόσφατα η Xerox Hellas, η οποία ως Χορηγός Υπηρεσιών Τεχνολογίας εκτύπωσης θα καλύψει το σύνολο του εκτυπωτικού εξοπλισμού του οργανισμού για διάστημα πέντε (5) ετών.

 

Στο πλαίσιο της σχετικής χορηγίας, η Xerox Hellas κατέγραψε τις υπάρχουσες υποδομές και ανάγκες του οργανισμού και βάσει αυτών σχεδίασε την ιδεατή λύση διαχείρισης εγγράφων (Managed Print Services).

 

Ειδικότερα, η Xerox Hellas, αφού πρώτα εξέτασε τον υφιστάμενο εξοπλισμό, τον όγκο των εκτυπώσεων, την υπάρχουσα υποδομή και τις επιθυμητές λειτουργίες, σχεδίασε τη βέλτιστη λύση συνολικής διαχείρισης εγγράφων με στόχο να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή μείωση κόστους, αλλά και η μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας εντός του οργανισμού. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία θα υποστηρίξει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με 53 συνολικά συσκευές σε 39 διαφορετικούς χώρους, ενώ θα παράσχει συνολική υποστήριξη, εξασφαλίζοντας το service, τα αναλώσιμα και τα ανταλλακτικά των εκτυπώσεων όλο αυτό το διάστημα.

 

Με αφορμή τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, δήλωσε: «Στη Xerox έχουμε δεσμευτεί να αποδεικνύουμε στην πράξη το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διέπει συνολικά τη λειτουργία της εταιρίας μας και η υποστήριξη ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με τόσο σημαντικό έργο αντανακλά ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία της εταιρίας μας. Είμαστε δίπλα στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καλύπτοντας συγκεκριμένες λειτουργικές ανάγκες του οργανισμού με την παροχή υπηρεσιών και λύσεων τελευταίας τεχνολογίας και με αυτό τον τρόπο στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τα παιδιά που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα».

Στο πλαίσιο της χορηγίας της Xerox Hellas, οι εγκαταστάσεις του οργανισμού, συμπεριλαμβανομένων των νέων σπιτιών του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν ήδη εφοδιαστεί με τελευταίας τεχνολογίας συσκευές της εταιρίας, ενώ διαρκής θα είναι η επίβλεψη και η διαχείριση των εκτυπωτικών λειτουργιών από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Xerox.


 

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με την Xerox Hellas

Η Xerox Hellas είναι η ελληνική θυγατρική της Xerox. Με τον κύκλο εργασιών της να πλησιάζει τα $23 δισεκατομμύρια, η Xerox (NYSE: XRX). Από την εφεύρεση της ξηρογραφίας, περισσότερα από 75 χρόνια πριν, μέχρι και σήμερα, η τεχνολογία της, η τεχνογνωσία της και οι υπηρεσίες της Xerox δίνουν στις επιχειρήσεις – είτε πρόκειται για μικρές εταιρείες είτε για μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις – τη δυνατότητα να απλοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο εκτελούν τις εργασίες τους, ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και να εστιάζουν σε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία: το πραγματικό, κύριο αντικείμενο της δραστηριότητάς τους.

Η Xerox είναι παγκόσμια εταιρεία που  παρέχει επιχειρηματικές υπηρεσίες, τεχνολογία και διαχείριση εγγράφων που  βοηθούν τους οργανισμούς να μεταμορφώσουν τον τρόπο που διαχειρίζονται τις επιχειρηματικές διαδικασίες και πληροφορίες τους. Με έδρα το Norwalk του Connecticut στις Ηνωμένες Πολιτείες, απασχολούμε πάνω από 140.000 ανθρώπους οι οποίοι εξυπηρετούν πελάτες σε πάνω από 180 χώρες. Μαζί προσφέρουμε υπηρεσίες ανάληψης διαχείρισης επιχειρηματικών  διαδικασιών, εξοπλισμό εκτυπώσεων, μηχανήματα και λογισμικά  για τη διαχείριση των πληροφοριών – ψηφιακά ή σε έντυπη μορφή.  Μάθετε περισσότερα στο www.xerox.com

H Xerox διατηρεί επίσης εγκαταστάσεις παραγωγής και logistics στην Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία, καθώς και κέντρο  έρευνας και ανάπτυξης – το Xerox Research Center Europe – στην Grenoble της Γαλλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Αντώνη Πουζμπούρη, Xerox Hellas' 210-93.07.422  www.xerox.gr, με την κα. Μαριλένα Παπαχαραλάμπους, Marilena.papacharalampous@hkstrategies.com ή την κα Ναταλία Καπούλα, Natalia.kapoula@hkstrategies.comH + Κ Strategies' 210-62.81.800

Σημείωση: Για τη λήψη RSS news feeds, επισκεφθείτε το http://rss.xerox.com/xerox-uk-news. Για την κατάθεση σχολίων, τις προοπτικές του κλάδου και φωτογραφίες από εκδηλώσεις, επισκεφθείτε τα http://twitter.com/XeroxUK, http://twitter.com/XeroxSME, http://twitter.com/XRCE, http://www.xerox.com/blogs, http://www.xerox.com/podcasts.

Τα λογότυπα Xerox® και XEROX και Design® αποτελούν σήματα κατατεθέντα της XeroxCorporation τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις άλλες χώρες.

Τα λογότυπα Xerox® και XEROX και Design® και Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver είναι σήματα κατατεθέντα της Xerox Corporationή σήματα που η εταιρεία έχει αδειοδοτηθεί να χρησιμοποιεί τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις άλλες χώρες.

Οι τιμές, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές, οι δυνατότητες, η εμφάνιση και η διαθεσιμότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της Xerox υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


Επιστροφή

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο :

210 7643277
Designed and Developed by Afternet
Η σελίδα αυτή τυπώθηκε από το CopyCenters.gr