Η Xerox ηγέτιδα εταιρία στις MPS υπηρεσίες, σύμφωνα με έκθεση της InfoTrends

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

 

To Όνομα σας :
Email παραλήπτη :

Αθήνα, 20 Μαΐου 2015 –  Ηγέτιδα εταιρία στον τομέα των υπηρεσιών διαχειριζόμενης εκτύπωσης - Managed Print Services - (MPS) αναδείχθηκε η Xerox από την εταιρία ερευνών InfoTrends στην πρόσφατη έκθεσή της με τίτλο «Managed IT Infrastructure: Managed Print Services Report1"».

 

Σύμφωνα με την έκθεση της Infotrends, η Xerox κατέχει την ηγετική θέση στα MPS, καθώς προσφέρει την πλέον διευρυμένη γκάμα λύσεων στην αγορά. Παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα MPS, σε μια ιδιαίτερα διαφοροποιημένη πελατειακή βάση διαφορετικού μεγέθους και κλάδου. Επιπλέον, η εταιρία συνεχίζει να εξελίσσεται στοχεύοντας στην απλοποίηση των λύσεων μέσα από την αυτοματοποίηση πολλών από τις λειτουργίες παρακολούθησης και reporting.

 

«Η ηγετική μας θέση αποδεικνύει την αξία που φέρνουν στην αγορά οι MPS Επόμενης Γενιάς που παρέχουμε, όσον αφορά στην αυτοματοποίηση της ροής εργασιών, την ασφάλεια, το mobility και τη βιωσιμότητα», ανέφερε ο Mike Feldman, Πρόεδρος, Large Enterprise Operations, Xerox. «Οι δυνατότητες που παρέχουμε γεφυρώνουν τον κόσμο του χαρτιού με τον ψηφιακό, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορέσουν να μεγιστοποιήσουν το περιεχόμενο και τα δεδομένα τους με τον πιο παραγωγικό τρόπο».

 

Το πρόγραμμα Υπηρεσιών Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης επόμενης γενιάς της Xerox αποτελείται από τρία στάδια: (1) Αξιολόγηση & Βελτιστοποίηση, (2) Ασφάλεια και Ενσωμάτωση και (3) Αυτοματισμό & Απλούστευση. Οι λύσεις, που προσφέρονται ανά στάδιο, βοηθούν τις επιχειρήσεις – μεγάλες και μικρές – να δουλεύουν πιο έξυπνα, να βελτιώνουν την παραγωγικότητά τους, να συνδέονται πιο γρήγορα με τους πελάτες τους και να χρησιμοποιούν δεδομένα προκειμένου να επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα. Συνοπτικά, οι λύσεις MPS της Xerox διαχειρίζονται όλα τα στάδια του «κύκλου ζωής» ενός εγγράφου εντός της επιχείρησης και προλαμβάνουν κάθε πιθανό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει κατά τη διαδικασία εκτύπωσης, επιτρέποντας στους πελάτες να εστιάσουν στην ουσία της δουλειάς τους.

 

1InfoTrends Managed IT Infrastructure: Managed Print Services, March 2015

 

 

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με την Xerox Hellas

Η Xerox Hellas είναι η ελληνική θυγατρική της Xerox. Με τον κύκλο εργασιών της να πλησιάζει τα $23 δισεκατομμύρια, η Xerox (NYSE: XRX). Από την εφεύρεση της ξηρογραφίας, περισσότερα από 75 χρόνια πριν, μέχρι και σήμερα, η τεχνολογία της, η τεχνογνωσία της και οι υπηρεσίες της Xerox δίνουν στις επιχειρήσεις – είτε πρόκειται για μικρές εταιρείες είτε για μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις – τη δυνατότητα να απλοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο εκτελούν τις εργασίες τους, ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και να εστιάζουν σε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία: το πραγματικό, κύριο αντικείμενο της δραστηριότητάς τους. Με έδρα το Norwalk του Connecticut, η Xerox προσφέρει υπηρεσίες ανάληψης διαχείρισης επιχειρησιακών διαδικασιών και διαδικασιών ΙΤ, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας δεδομένων, λύσεις για το χώρο της υγείας, υπηρεσίες διαχείρισης των παροχών του Ανθρώπινου Δυναμικού, υποστήριξη των οικονομικών διαδικασιών, λύσεις για το χώρο των μεταφορών και υπηρεσίες διαχείρισης των σχέσεων με τους πελάτες για εμπορικούς και κυβερνητικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία προσφέρει επίσης ένα μεγάλο εύρος τεχνολογικών λύσεων αιχμής σε ό,τι έχει να κάνει με το έγγραφο, υπηρεσίες, λογισμικό και γνήσια αναλώσιμα Xerox για γραφική επικοινωνία και περιβάλλοντα εκτύπωσης γραφείου κάθε μεγέθους. Οι 140.000 άνθρωποι της Xerox εξυπηρετούν πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τα http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://services.xerox.com, http://office.xerox.comhttp://www.realbusiness.com ή το http://www.acs-inc.com. Για πληροφορίες που αφορούν τους επενδυτές, επισκεφθείτε το http://xerox.com/investor.

H Xerox διατηρεί επίσης λειτουργίες παραγωγής και logistics στην Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία, καθώς και εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης – το Xerox Research Center Europe – στην Grenoble της Γαλλίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Αντώνη Πουζμπούρη, Xerox Hellas ' 210-93.07.422  www.xerox.gr

ή με την κα. Μαριλένα Παπαχαραλάμπους, Marilena.papacharalampous@hkstrategies.com

H + Κ Strategies ' 210-62.81.800

Σημείωση: Για τη λήψη RSS news feeds, επισκεφθείτε το http://rss.xerox.com/xerox-uk-news. Για την κατάθεση σχολίων, τις προοπτικές του κλάδου και φωτογραφίες από εκδηλώσεις, επισκεφθείτε τα http://twitter.com/XeroxUK, http://twitter.com/XeroxSME, http://twitter.com/XRCE, http://www.xerox.com/blogs, http://www.xerox.com/podcasts.

Τα λογότυπα Xerox® και XEROX και Design® αποτελούν σήματα κατατεθέντα της Xerox Corporation τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις άλλες χώρες.

Τα λογότυπα Xerox® και XEROX και Design® και Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver είναι σήματα κατατεθέντα της Xerox Corporation ή σήματα που η εταιρεία έχει αδειοδοτηθεί να χρησιμοποιεί τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις άλλες χώρες.

Οι τιμές, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές, οι δυνατότητες, η εμφάνιση και η διαθεσιμότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της Xerox υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


Επιστροφή

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο :

210 7643277
Designed and Developed by Afternet
Η σελίδα αυτή τυπώθηκε από το CopyCenters.gr