Τρία (3) Χρόνια Εγγύηση από τη Xerox με Δωρεάν Επισκευή & Ανταλλακτικά στο Χώρο του Πελάτη

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

 

To Όνομα σας :
Email παραλήπτη :

Αθήνα, 26 Μαΐου 2015 – Μία ακόμα πρωτοποριακή παροχή από τη Xerox Hellas, η οποία προσφέρει σε όλους τους πελάτες της τρία (3) χρόνια εγγύηση με ΔΩΡΕΑΝ επισκευή & ανταλλακτικά και με επίσκεψη τεχνικού  στο χώρο τους.

 

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική προσφορά, που εκφράζει την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας με  κύριο γνώμονα την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.  Κατά τη διάρκεια της τριετούς εγγύησης, σε περίπτωση βλάβης, οι τεχνικοί της Xerox επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του πελάτη και προβαίνουν σε επιτόπιο έλεγχο και επισκευή, και μάλιστα χωρίς καμία χρέωση για την επίσκεψη και τα ανταλλακτικά.

 

Τα μοντέλα για τα οποία ισχύει αυτή η εγγύηση είναι τα : PHASER 3260, WorkCentre 3225, PHASER 6020, PHASER 6022, WorkCentre 6025 και WorkCentre 6027.

 

Τα προϊόντα διατίθενται από όλο το δίκτυο μεταπωλητών και αντιπροσώπων της Xerox.  Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Ιουλίου.

 

 

 

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με την Xerox Hellas

Η Xerox Hellas είναι η ελληνική θυγατρική της Xerox. Με τον κύκλο εργασιών της να πλησιάζει τα $23 δισεκατομμύρια, η Xerox (NYSE: XRX). Από την εφεύρεση της ξηρογραφίας, περισσότερα από 75 χρόνια πριν, μέχρι και σήμερα, η τεχνολογία της, η τεχνογνωσία της και οι υπηρεσίες της Xerox δίνουν στις επιχειρήσεις – είτε πρόκειται για μικρές εταιρείες είτε για μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις – τη δυνατότητα να απλοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο εκτελούν τις εργασίες τους, ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και να εστιάζουν σε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία: το πραγματικό, κύριο αντικείμενο της δραστηριότητάς τους.

Η Xerox είναι παγκόσμια εταιρεία που  παρέχει επιχειρηματικές υπηρεσίες, τεχνολογία και διαχείριση εγγράφων που  βοηθούν τους οργανισμούς να μεταμορφώσουν τον τρόπο που διαχειρίζονται τις επιχειρηματικές διαδικασίες και πληροφορίες τους. Με έδρα το Norwalk του Connecticut στις Ηνωμένες Πολιτείες, απασχολούμε πάνω από 140.000 ανθρώπους οι οποίοι εξυπηρετούν πελάτες σε πάνω από 180 χώρες. Μαζί προσφέρουμε υπηρεσίες ανάληψης διαχείρισης επιχειρηματικών  διαδικασιών, εξοπλισμό εκτυπώσεων, μηχανήματα και λογισμικά  για τη διαχείριση των πληροφοριών – ψηφιακά ή σε έντυπη μορφή.  Μάθετε περισσότερα στο www.xerox.com

H Xerox διατηρεί επίσης εγκαταστάσεις παραγωγής και logistics στην Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία, καθώς και κέντρο  έρευνας και ανάπτυξης – το Xerox Research Center Europe – στην Grenoble της Γαλλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Αντώνη Πουζμπούρη, Xerox Hellas' 210-93.07.422  www.xerox.gr, με την κα. Μαριλένα Παπαχαραλάμπους, Marilena.papacharalampous@hkstrategies.com ή την κα Ναταλία Καπούλα, Natalia.kapoula@hkstrategies.comH + Κ Strategies' 210-62.81.800

 

Σημείωση: Για τη λήψη RSS news feeds, επισκεφθείτε το http://rss.xerox.com/xerox-uk-news. Για την κατάθεση σχολίων, τις προοπτικές του κλάδου και φωτογραφίες από εκδηλώσεις, επισκεφθείτε τα http://twitter.com/XeroxUK, http://twitter.com/XeroxSME, http://twitter.com/XRCE, http://www.xerox.com/blogs, http://www.xerox.com/podcasts.

Τα λογότυπα Xerox® και XEROX και Design® αποτελούν σήματα κατατεθέντα της XeroxCorporation τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις άλλες χώρες.

Τα λογότυπα Xerox® και XEROX και Design® και Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver είναι σήματα κατατεθέντα της Xerox Corporationή σήματα που η εταιρεία έχει αδειοδοτηθεί να χρησιμοποιεί τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις άλλες χώρες.

Οι τιμές, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές, οι δυνατότητες, η εμφάνιση και η διαθεσιμότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της Xerox υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


Επιστροφή

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο :

210 7643277
Designed and Developed by Afternet
Η σελίδα αυτή τυπώθηκε από το CopyCenters.gr