Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

 

To Όνομα σας :
Email παραλήπτη :

Σε αυτό το πεδίο θα βρείτε οδηγίες για να καταχωρηθείτε, εάν είστε φωτοτυπικό κέντρο, ή να διαφημιστείτε, εάν είστε άλλου είδους επιχείρηση. Τα φωτοτυπικά κέντρα δεν έχουν δικαίωμα διαφημιστικής προβολής πέραν της καταχώρησής τους.

 

Αν είστε φωτοτυπικό κέντρο και θέλετε να καταχωρηθείτε στον ιστότοπό μας πιέστε εδώ.

 

Αν είστε επιχείρηση και ενδιαφέρεστε να διαφημιστείτε στον ιστότοπό μας πιέστε εδώ.

 

 

Το Copycenters.gr ιδρύθηκε με σκοπό να συνδυάσει τις γνώσεις στο διαδικτυακό χώρο (internet) και την προώθηση προϊόντων, με την πείρα στην αγορά των φωτοεκτυπωτικών κέντρων. Η πολυετής εμπειρία των στελεχών μας και η άριστη γνώση της αγοράς των φωτοεκτυπωτικών κέντρων και του βιβλιοχαρτοπωλείου μάς υπέδειξαν την ανάγκη δημιουργίας ενός πλήρους ευρετηρίου και επαγγελματικού οδηγού για τη συγκεκριμένη αγορά. Κάπως έτσι γεννήθηκε ο συγκεκριμένος ιστότοπος, που αποσκοπεί στη δημιουργία ευκαιριών προώθησης της συγκεκριμένης αγοράς στους σημερινούς  δύσκολους οικονομικούς καιρούς.


Το CopyCenters.gr  προσφέρει μέσα από ένα λειτουργικό interface τη δυνατότητα καταχώρησης φωτοεκτυπωτικών κέντρων (με χάρτη), μικρών αγγελιών του κλάδου, δελτίων τύπου, έγκυρη ενημέρωση για τα νέα της αγοράς, καθώς και οικονομικές ευκαιρίες για διαφημιστική προβολή. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι επίσης η ενημέρωση σχετικά με τις καινούργιες τεχνολογίες στο χώρο, καθώς και η διευκόλυνση της επαφής των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, κάνοντας έτσι τη λειτουργία της συγκεκριμένης αγοράς πιο αποδοτική για όλους.


Μ’ αυτή την επιστολή θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την έναρξη της προσπάθειάς μας να έρθουμε σε προσωπική επαφή με όλα τα φωτοεκτυπωτικά κέντρα του καταλόγου μας, με σκοπό να γνωριστούμε από κοντά και να σας εξηγήσουμε τα σχέδια μας για την επόμενη χρονιά.


Ύστερα από δυο χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο, κι’ έχοντας αποκτήσει μια αξιοσημείωτη επισκεψημότητα, δεδομένης της εξειδίκευσης του καταλόγου, αποφασίσαμε να περάσουμε  στο επόμενο στάδιο της λειτουργίας μας. Στη δύσκολη οικονομική εποχή που ζούμε, για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα του καταλόγου, αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε στη δημιουργία τριών ζωνών καταχώρησης. Τα προνόμια και η τιμή συνδρομής της κάθε ζώνης παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα.  Προχωρήσαμε στην απόφαση αυτή γιατί είναι σκοπός μας, με μια χαμηλή ετήσια συνδρομή, να προσφέρουμε σε όλα τα φωτοεκτυπωτικά κέντρα, ανεξαρτήτως μεγέθους, ισομερή δυνατότητα προβολής του καταστήματός τους. Γι’ αυτό το λόγο και διατηρούμε τις διαφημιστικές ζώνες του καταλόγου μας αυστηρά για προμηθευτικές εταιρείες και όχι για φωτοεκτυπωτικά κέντρα.


Ελπίζουμε να μας βοηθήσετε σε αυτή μας τη προσπάθεια και ανυπομονούμε να τα πούμε από κοντά.Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις παροχές που περιλαμβάνονται ανά καταχώρηση σε κάθε ζώνη.ΠΑΡΟΧΕΣ

1η ΖΩΝΗ (50€)

2η ΖΩΝΗ (30€)

3η ΖΩΝΗ (ΔΩΡΕΑΝ)

ΕΠΩΝΥΜΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

FAX

Χ

E-MAIL

Χ

WEBSITE

Χ

LOGO

Χ

Χ

ΧΑΡΤΗΣ

ΠΡΟΦΙΛ

Χ

Χ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Χ

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Χ

Χ

ΕΤΗΣΙΟ REPORT

Χ

ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ WEBSITE

Χ

ΧΗ 1η ζώνη περιλαμβάνει προβεβλημένη καταχώρηση σε κίτρινο φόντο με εναλλασσόμενη σειρά στις πρώτες θέσεις της περιοχής σας.


Η 2η ζώνη περιλαμβάνει καταχώρηση σε γαλάζιο φόντο με εναλλασσόμενη σειρά στις επόμενες από τις προβεβλημένες θέσεις της περιοχής σας.


Η 3η ζώνη περιλαμβάνει καταχώρηση σε λευκό φόντο με εναλλασσόμενη σειρά στις τελευταίες θέσεις της περιοχής σας.

 

Τα ποσά της συνδρομής είναι ετήσια.

 

 

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.

 

 Επιστροφή

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο :

210 7643277
Designed and Developed by Afternet
Η σελίδα αυτή τυπώθηκε από το CopyCenters.gr