Εως τις 30 Ιουνίου η υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος


Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα υποβληθούν εφέτος οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, ενώ τα εκκαθαριστικά σημειώματα θα εξοφληθούν σε τρεις δόσεις, η πρώτη ως το τέλος Ιουλίου, η δεύτερη ως το τέλος Σεπτεμβρίου και η τελευταία έως τέλος Νοεμβρίου.

Προθεσμία 5 ημερών για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών Διαβάστε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε


Μόλις πέντε εργάσιμες ημέρες έχουν στη διάθεσή τους οι φορολογούμενοι που χρωστούν στην εφορία, για να σπεύσουν να ενταχθούν στη ρύθμιση-εξπρές των ληξιπρόθεσμων οφειλών, διαγράφοντας μέχρι και το 100% των προσαυξήσεων και τόκων.

Σε μηνιαία βάση η πληρωμή εισφορών στον ΟΑΕΕ για τους ελεύθερους επαγγελματίες


Σε μηνιαία βάση θα καταβάλουν, από την 1η Ιουνίου, στον ΟΑΕΕ οι ελεύθεροι επαγγελματίες τις ασφαλιστικές εισφορές, ενώ, νωρίτερα, θα προωθηθεί τροπολογία στη Βουλή που θα επιτρέπει τη συνταξιοδότηση οφειλετών που χρωστούν πάνω από το όριο των 20.000 ευρώ (το οποίο ισχύει σήμερα) με την παροχή δυνατότητας είτε σταδιακής παρακράτησης της οφειλής από τη σύνταξη είτε ακόμη και συμψηφισμού της με το ποσό της σύνταξης.

Πώς μπορείτε να πάρετε έως 500 ευρώ το μήνα με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα


Από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 15 Μαρτίου θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις (ειδικό έντυπο ΑΦ1 που θα συνιστά υπεύθυνη δήλωση για την οικογενειακή, οικονομική και περιουσιακή κατάσταση του τελευταίου 12μήνου) όσοι δικαιούνται να ενταχθούν στην πιλοτική εφαρμογή σε 13 δήμους της χώρας του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Ποιοι εντάσσονται στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις. Όλη η διαδικασία


Τι προβλέπει η εγκύκλιος για την ρύθμιση οφειλών έως 100 δόσεις. Αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζουν όσοι χρωστάνε

Γλιτώστε την ταλαιπωρία με on line δήλωση των «ακατάσχετων» λογαριασμών


Γλιτώνουν την ταλαιπωρία και την επίσκεψη στην τράπεζα οι φορολογούμενοι που δηλώνουν τον λογαριασμό που θέλουν να προστατέψουν από την κατάσχεση.

Στο Taxis από την 1η Νοεμβρίου τα τέλη κυκλοφορίας


Πώς διαμορφώνονται τα τέλη κυκλοφορίας για το 2015 με βάση τα κυβικά του κάθε Ι.Χ. Δείτε αναλυτικά τι θα πληρώσουμε

Όλη η ρύθμιση για τις 100 δόσεις


Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τη ρύθμιση φορολογικών οφειλών, το ΦΠΑ εστίασης και εισφορά αλληλεγγύης και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας υπουργείου Οικονομικών, όπως και διατάξεις αρμοδιότητας υπουργείου Εργασίας, ρύθμισης οφειλών προς τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης και λοιπές διατάξεις.

Φορολογική «τρέλα» με τις εταιρικές παροχές


Με έξτρα φόρο εισοδήματος θα επιβαρυνθούν το 2015 χιλιάδες εργαζόμενοι που λαμβάνουν από τις επιχειρήσεις που εργάζονται παροχές σε είδος όπως εταιρικά τηλέφωνα, εταιρικά αυτοκίνητα, εταιρικές πιστωτικές κάρτες, δάνεια, προκαταβολή μισθού άνω των τριών μηνών, δωροεπιταγές, κουπόνια για σούπερ μάρκετ, επίδομα για τον παιδικό σταθμό, κατασκηνώσεις.

Με 4 κριτήρια η άμεση επιστροφή του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις


Αμεση επιστροφή του ΦΠΑ στις εξαγωγικές και άλλες επιχειρήσεις αλλά με βάση τέσσερα αυστηρά κριτήρια που θα πρέπει να ισχύουν ταυτόχρονα προβλέπει η απόφαση που υπέγραψε η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατ. Σαββαΐδου.

123

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο :

210 7643277
Designed and Developed by Afternet
Η σελίδα αυτή τυπώθηκε από το CopyCenters.gr