Τρία (3) Χρόνια Εγγύηση από τη Xerox με Δωρεάν Επισκευή & Ανταλλακτικά στο Χώρο του Πελάτη


Μία ακόμα πρωτοποριακή παροχή από τη Xerox Hellas, η οποία προσφέρει σε όλους τους πελάτες της τρία (3) χρόνια εγγύηση με ΔΩΡΕΑΝ επισκευή & ανταλλακτικά και με επίσκεψη τεχνικού  στο χώρο τους.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ του τομέα της Αισθητικής εκπαιδεύονται στις εφαρμογές PRISMA Win


Συνεχίζεται η συνεργασία της Megasoft με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που ξεκίνησε πριν από 3 περίπου χρόνια και αφορά την εκπαίδευση των σπουδαστών του τομέα της Αισθητικής πάνω στην  εξειδικευμένη εφαρμογή PRISMA Win Διαχείριση Κέντρου Αισθητικής.

Η Xerox ηγέτιδα εταιρία στις MPS υπηρεσίες, σύμφωνα με έκθεση της InfoTrends


Ηγέτιδα εταιρία στον τομέα των υπηρεσιών διαχειριζόμενης εκτύπωσης - Managed Print Services - (MPS) αναδείχθηκε η Xerox από την εταιρία ερευνών InfoTrends στην πρόσφατη έκθεσή της με τίτλο «Managed IT Infrastructure: Managed Print Services Report1"».

Με του καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η θερινή σαιζόν στην Εστίαση για τους πελάτες της Megasoft!


Η Megasoft δε σταματά να εμπλουτίζει τις εξειδικευμένες της εφαρμογές για το χώρο της εστίασης με σημαντικές δυνατότητες και να προσφέρει στους πελάτες της ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που στόχο έχουν την περαιτέρω ανάπτυξή τους!

H Xerox Μεγάλος Χορηγός του TEDx University of Piraeus 2015


Μεγάλος Χορηγός του TEDx University of Piraeus 2015 είναι η Xerox Hellas, υποστηρίζοντας ενεργά τη διοργάνωση – θεσμό για την εποικοδομητική ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών. Μέσα από τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, η Xerox Hellas ενθαρρύνει τη διάδοση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, δείχνοντας έμπρακτα την πεποίθησή της ότι η νέα γενιά, με όραμα και ζήλο, μπορεί να οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Η εκτύπωση από smartphone, tablet και laptop γίνεται ευκολότερη με τις νέες συσκευές της Xerox


Οι υπάλληλοι γραφείου συχνά εργάζονται σε φορητές συσκευές και μέσα στην ημέρα τους θα χρειαστεί να εκτυπώσουν έγγραφα, είτε από κάποιο γραφείο, είτε μέσα στην αίθουσα συσκέψεων ή ακόμα και από το γραφείο του σπιτιού τους.

Η Xerox Hellas υποστηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


Στην υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με παροχή Managed Print Services, προχώρησε πρόσφατα η Xerox Hellas, η οποία ως Χορηγός Υπηρεσιών Τεχνολογίας εκτύπωσης θα καλύψει το σύνολο του εκτυπωτικού εξοπλισμού του οργανισμού για διάστημα πέντε (5) ετών.

Επιτυχημένη η συμμετοχή της Megasoft στην έκθεση Food Expo!!


Κοντά στους επαγγελματίες εμπορικών και παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων και Ποτών βρέθηκε η Megasoft στα πλαίσια της συμμετοχής της στη διεθνή έκθεση FOOD EXPO που πραγματοποιήθηκε από 14 έως 16 Μαρτίου 2015, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Νέα Συνεργασία! Νέα σημαντική δυνατότητα στις εφαρμογές PRISMA Win!


H Megasoft με στόχο, πάντα, την αναβάθμιση των εφαρμογών της PRISMA Win με καινοτόμες δυνατότητες, εξασφάλισε μία νέα συνεργασία που θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στις εφαρμογές της και θα εγκαινιάσει ένα νέο τρόπο άμεσης και χρήσιμης ενημέρωσης για τους πελάτες της!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα συνεργατών στην Αθήνα!


Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Metropolitan της Αθήνας η ημερίδα συνεργατών της Megasoft.

1234567

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο :

210 7643277
Designed and Developed by Afternet
Η σελίδα αυτή τυπώθηκε από το CopyCenters.gr